28 huhtikuuta 2016

Metsänpeikko kisoissa

Moikka!
c) Senja S.

Oltiin taas viime viikonloppuna estekisoissa Sabun kanssa. Luokkina oli tällä kertaa 90cm ja 100cm - 110cm joista molemmista 4vp ja sijoitus. (1.Sija 100cm AM5 & 90cm 3.Sija 367.1). Sabu oli oikein hyvä molemmilla radoilla, ja molemmat tiputukset luokista, olivat täysin oman keskittymiseni herpaantuminen kriittisellä hetkellä.
tilannekuva ;)


c) Kiia kMutta mitäs meille muuten kuuluu?


Sabun kanssa ollaan nyt vain treenailtu kisoja varten niin sileällä kuin esteissäkin. Ollaan myös käyty maastossa aina loppukäynnit välillä siten, että olen selässä ja välillä maasta käsin. Oon ruvennut tykkäämään käydä maastossa aina loppu -tai alkukäynneillä. Siellä on aina niin hiljasta ja rauhallista ja jotenkin musta tuntuu et me molemmat rentoudutaan siellä paremmin kuin kentällä!
Tallissa oon joka päivä putsannut Sabun karsinan ja hoitanut Sabun ennen ja jälkeen ratsastuksen. Yleensä ennen kun menen ratsastamaan harjaan Sabun hyvin. (nyt joudun teen sen monta kertaa, koska karvaa lähtee koko ajan) ja laitan kavioihin hoito-ainetta. Pesen ja putsaan myös kaikki haavat ja vanhat ruvet, jos niitä on sekä siistin muutenkin kurat pois jaloista vedellä. Kerran viikossa myös venyttelemme pikkuisen Sabun kanssa, herkkupalojen avulla. Käytävällä saattaa mennä helpostikkin se pari tuntia ihan huomaamatta, jonka jälkeen tuleekin kiire ratsastamaan. -Täytyyhän minun mennä kahdella eri hevosellakin.
 Oon huomannut, että ollaan Sabun kanssa molemmat kerätty luottamusta toisiamme kohtaan, koska monet asiat sujuvat paljon paremmin kuin ennen sekä hoitotilanteissa, että myös ratsastaessa. Tästä on siis hyvä jatkaa eteenpäin! Päivääkään en vaihtaisi pois!

kiitos kuvasta senjalle!

4 kommenttia:

 1. Miks kirjotit facebookkii et sait 110cm luokasta puhtaan ku todellisuudessa kuiteki sait 4vp? Eikä se luokka edes ollut 110cm vaan 100-110cm... Tuskin ajatuskatko kyseessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moro!
   nyt tais sulla mennä kaikki aika sekaisin ;) mä en oo mihikään fb laittanu että sain puhtaan radan 110cm muuta kuin silloin KUIN SAIN puhtaan radan. tuo 100-110 oli 24.4 jolloin metrissä puhdas ja uusinnassa joka oli 110cm niin tuli yksi pudotus :) joten 4vp mutta luokan voitto.
   27. maaliskuuta puolestaan menin 110cm jolloi rata OLI puhdas mutta en sijoittunut :) Tässä ei mielestäni ole mitään ajatuskatkoa, koska Facebookissa ei missään lue, että olisin saanut 100cm-110cm radasta puhtaan, koska näin ei ollut. Ja tuo 27. maaliskuuta, kyllä oli se 110cm ja tuo 24.4 oli 100-110cm.
   Tule ensi kerralla sanomaan kasvotusten + anonyymit saa selville helpommin kuin ihmiswt luulevatkaan :D tuu wa tai snäp ;)
   JA KAIKILLE TIEDOKSI
   parempi ottaa asioista kunnolla selvää ennenkuin niistä rupeaa jauhamaan / valittamaan netissä :)
   Kiitos!

   Poista
 2. Edellisessä postauksessa sanoit menneesi toisellakin hevosella Raijalla. Jos menet vielä sillä, voisitko tehdä jotain esittelyä siitä :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, tarkoituksena on ollut tehdä esittely, heti kun vain kiireiltäni ehdin :) !

   Poista

kiitos kommentistasi!