03 tammikuuta 2016

On aika hiljaa kiittää...

Jokaisen elämässä tulee joskus se vaihe vastaan, kun on pakko tehdä päätöksiä. Suuria, isoja jopa elämän muuttavia päätöksiä. Ja päätöksistä seuraa aina jokin menetys, ne saattavat satuttaa ja tuntuu ettei niistä pääse yli millään.

Mun kohdalla tämä päätös tuli nyt.Lopetin Ratsastuskoulu Hubertuksella, näin ollen en siis tule kisaamaan enään koskaan Lamocalla, selkään kyllä vielä aijon mennä! Suuri ikävä tulee, ja päätökseni ei ollut helppo. Mietin monta kuukautta miten tehdä, ja lopulta tein päätöksen kääntää uuden sivun elämässäni. Onneksi muistot säilyvät aina ja Lamocalla on suuri kolo sydämessäni varattuna, koko elämäni halki!


                                                    14.9.2012-3.1.2016


3 vuotta, 3kuukautta ja yhtä monta päivää. Näihin mahtui tuhansittain iloa, naurua, surua ja kyynelten vuodattamista, ja päivääkään en vaihtaisi pois. Olen koonnut tähän postaukseen isoimmat ja mieleenpainuvimmat tapahtumat Lamocan kanssa.


14.9.2012 Aloitin Lamocan hoitamisen. Olin ehkä maailman onnelisin tyttö tuona päivänä!27.12.13 Olimme ensimmäisissä kisoissamme, jotka sattuivat olemaan seuraestemestaruudet. Tuloksena oli 3 sija ja jaettu estemestaruuspronssi. Muistan kuinka onnellinen olin tuolloin.
Tästä lähtikin meidän "kisa ura".
Jossain vaiheessa tutustuin myös paremmin Lamocan toiseen hoitajaan; Johannaan ja pian meistä tulikin todella hyvät kaverit! Niin paljon iloisia yhteisiä hetkiä, ja ne kaikki säilyvät muistoissa <3.
23.11.2014 oli taas seuraestemestaruudet ja tällä kertaa olimme junnuissa ensimmäisiä ja 80-90cm luokassa sijotuimme toisiksi. Olin yhtää hymyä tuona päivänä!

Lamocan vuokraus oli myös elämäni parhaita hetkiä, Lamoca oli kuin omani ja sain hoitaa sitä kuin omaa. Vaikka puolet viikosta sain pelätä Lamocan jalan puolesta, en vaihtaisi sitä viikkoa minnekkään. Koska vietin sen koko ajan melkeinpä parhaan ystäväni seurassa.Tuntiratsastajien Mestaruudet olivat suurin asia mitä minulle ja Lamocalle tapahtui. Lähtö Lahteen oli unelmien täyttymys minulle, varsinkin koska pääsin kisaamaan sinne Lamocan kanssa! Noh, eihän meillä kovin hyvin mennyt, mutta olipahan mahtava kokemus, ja olin tuolloin niin onnellinen!
Koska pääsin tuolloin tekemään mitä rakastan, kisata.3.1.2016 Oli seuranmestaruudet, ja viimeinen kilpailu Lamocan kanssa. Itku oli herkässä tuona päivänä ja pari kertaa piti käydä muualla kokoamassa itsensä. Radalla unohdin onneksi kaiken joten 80cm tuli yksi pudotus toiseksi viimeiseltä esteeltä. mutta 90cm eli junnumestaruudessa olin luokassa toinen ja siis hopeamitalisti. Iloisin mutta haikein mielin otin vastaan mitalin ja kunniakieroksella sain tosissani pidätellä itkua. Ja yritin nauttia jokaisesta hetkestä niin hyvin kuin pystyin. Viimeiseksi annoin Lamocalle vielä oikein ison halin, ja itkuisena ja haikein mielin käänsin selän kävellessäni pois tallilta.
Nyt mun ja Lamocan tiet erkaantuvat ja molemmat jatkamme eri suuntiin. Lamoca opettaa muita pieniä tyttöjä/poikia esteiden saloihin ja minä jatkan polkuani kilparatsastajana, Jos olisi ollut mahdollista olisin kilpailut Lamocalla niin kauan kuin mahdollista, mutta totuus iski päin kasvoja. Jos haluaisin kilpailla enemmän olisi tehtävä päätös. Suuri ikävä on jo nyt, mutta onneksi tiedän että Lamocalla on kaikki hyvin ja voin käydä moikkaamassa sitä milloin vain!

                                                        KIITOS KAIKESTA LAMOCA!


"I Will Always Love You"

If I should stay
I would only be in your way
So I'll go but I know
I'll think of you every step of the way

And I... will always love you, ooh
Will always love you
You
My darling, you...
Mmm-mm

Bittersweet memories –
That is all I'm taking with me.
So good-bye.
Please don't cry:
We both know I'm not what you, you need

And I... will always love you
I... will always love you

I hope life treats you kind
And I hope you have all you've dreamed of
And I wish you joy and happiness
But above all this I wish you love

And I... will always love you
I will always love you
I will always love you
I will always love you

I will always love you
I, I will always love you
Darling, I love you.
I'll always...
I'll always love you.


6 kommenttia:

kiitos kommentistasi!