26 joulukuuta 2015

Ratatreenit 26.12Kaikki kuvat c) Viivi V.

 Heippa!
En muista milloin viimeksi olen kirjoittanut ihan treeni postausta. Tällä jouluviikolla olen päässyt jo kahdesti hyppäämään rataa, joka onkin ollutkin vain hyväksi meille ;)

Estejengi :)


Alussa verkkailtiin itsenäisesti, tein väistöjä, ( joita on myös huomisella koulukisaradalla,jäiks :D) ja siirtymiä. Lamoca tuntui hyvin reippaalle, johtuen varmaankin kahdenpäivän tauosta, ja jäin itse vain tuudittelemaan siihen, että meneepäs Lamoca mukavan reippaasti. Ei näin, Kreetta.. Minun pitää varsinkin laukassa ratsastaa samanlaista laukkaa kuin radalla, ei vain pitkää löllö laukkaa..
Hymyissä suin ;)

Otimme vasempaan kierokseen pari ravihyppyä, jotka onnistuivat suht. hyvin ja Lamoca jatkoi reipasta laukkaa esteen jälkeen. Meillä on nimittäin ollut ongelmana, että tulemma ravihypylle liian hitaassa temmossa, jonka vuoksi hypystä tulee huono ja Lamoca ei jatka laukassa esteen jälkeen.. Kehitystä siis havaittavissa ;)! Ravihyppyjen ja muutaman laukkahypyn jälkeen vaihdoimme suunnan, ja tulimme pari kertaa vaalean punaisen pystyn. Tulimme pari kertaa pelkästään yksittäisenä, jonka jälkeen otimme pienen punaisen pystyn & okserin mukaan. Hypyt olivat kaikki ok, ja Lamoca eteni hyvin. Tulimme vielä sarjan ennen varsinaista rataa, tai no, minä tulin sarjan kahesti koska ensimmäisellä kerralla en nänyt etäisyyttä sarjan ensimmäiselle osalle, jonka vuoksi tulimme sen myös pohjaan. Ei auttanut muu kuin koota ajatukset ja tulla sama uudelleen, tällä kertaa paikka osui ja sarjan ylitys sujui ongelmitta. Minun täytyy siis muistaa etsiä paikka, ja jos en näe sitä, täytyy odottaa ja katsoa sopivaa ponnistuspaikkaa, ja antaa sen kohdalla Lamocalle merkki että, Nyt mennään!!

Radan alku oli hyvä, niin kuin myös hyppy kakkoselle ja kolmoselle. Nelonenkin sujui hyvin. Vitoselle tulimme vähän turhan lujaa ja jäin kiinni kädellä. Jos este olisi ollut isompi olisi todennäköisesti tullut pudotus. Puolipidätteet siis öäpi Kreetta, jonka jälkeen ole itse rento!! Kutoselle hyppy oli hyvä, vaikka keskemmällekkin estettä olisi voinut ajautua.. Sarjan ensimmäinen osa oli hyvä, mutta toiselta tuli pudotus, koska tulimme sittenkin turhan lujaa sissän (okei, ja sarja väli oli vähän lyhyt, kisoissa onneksi pidempi, mutta silti ei ole varaa tulla lujaa sisään!)  Kasi tuli vähän shokkina, että kuinka tiukasti piti kääntää, mutta siihen tuli loppupeleissä erityisen hyvä hyppy! Perusrata sujui mielestäni hyvin ja uusinnassa (9,4,1,8 ja 4 toisesta suunnasta) tuli muille hyvät hypyt, mutta ykköseltä kasille, en ollut itse tarpeeksi nopea ulkoapujen kanssa, ja käännös virui vähän pitkäksi, mutta ehdin onneksi ratsastaa eteenpäin ja hypystä tuli ok, paremminkin olisi voinut mennä siis.

Nyt vaan paljon mielikuvaharjoituksia ennen kisoja jotka ovatkin tuolloin 3.1 :) Lähdetään hakemaan sieltä mitallia ja erittäin hyvää rataa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!