20 heinäkuuta 2016

EKR kansalliset koulukilpailut
c) Kati Hietaranta
c) Kati Hietaranta
 Käytiin 14.7 pyörähtämässä Sabun kanssa kouluaitojen sisäpuolella helppo B:3 merkeissä. Olimme siis Ekr:än koulukansallisissa raviksen nurmella, toimihenkilöiden luokassa.  Sabu oli verkassa ihan tosi hyvä, mutta radalla se säikähti kuulutusta, jonka jälkeen tuntuma hevoseen petti täysin.

c) Kati Hietaranta
C) Titta Heikkinen
 Verkassa tein paljon isoja ympyröitä ja väistöjä ensin noin puolituntia käynnissä, jonka jälkeen aloitin ravityöskentelyn. Ravissa tein myös isoja ympyröitä ja väistöjä  sekä paljon suunnanmuutoksia.
Sabu tuntui hyvälle, se liikkui omalla moottorilla eikä kytännyt mörköjä tai muita hevosia!


c) Titta Heikkinen

Rata alkoi hyvin, tulimme hyvällä suoralla linjalla alkutervehdykseen ja pysähdyskin oli ok, Tosin takajalat olivat hajan. Voltti kahdeksikolla Sabu oli toisella puolella ok, mutta toisella puolella rytmi hieman kärsi.  Nelikaarinen meni aivan päin puuta, kun Sabu säikähti nelikaarisen toisella kaarella. sen jälkeen loppu kaari menikin ravi-laukka askellajissa.. Noh, laukannostosta tuli aika räjäjähtävä tämän jälkeen, ja laukkakin näytti aluksi tuolta kuin alla olevassa kuvassa... Ympyrällä sain Sabun onneksi takaisin avuille ja pystyttiin jatkamaan eteenpäin. '

c) senja s

c) senja s


senja s

c) Senja Simpura
  Toinen laukannosto sujui jo pikkuisen paremmin, joskei sekään mitenkään mallikelpoisesti. Ympyrällä sain taas kontrollia, jonka jälkeen laukka jatkui ok. Keskikäynnistä saatiin 6,5 josta olin yllättynyt, sillä sabulla menee käynti todella helposti passimaiseksi, jos se on yhtään jännittynyt. Noh, onneksi ei mennyt ja saimme siitä tyydyttävät pisteet! Loppu tervehdykseen tulimme taas suorassa ja pysähdys oli paljon parempi kuin alussa!  Lopuksi naureskelimme valmentajani ja kavereiden kanssa, että siitä olisikin voinut aloittaa koko radan !
Saimme kuitenkin hyväksytyn tuloksen 58%, joka oli mielestäni aika hyvin verrattuna siihen, kuinka paljon meille tuli rikkoja ja tahdin menetyksiä.
HUOM. tämä kuva tosin alkutervehdyksestä.

c) Senja Simpura

c) Senja S
Nyt ollaan ainakin kokemuksen rikkaampia ja valmiimpia tuntiratsastajien mestaruuskisoihin, joihin lähdemme ensi viikolla. Tänä vuona menen myös kouluosuuden, jonka vuoksi tiukkaa treeniä pitää pitää viimeiseen saakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!