17 huhtikuuta 2016

Uusi ulkoasu ja kisapostausta


Hei taas! 

Blogin puolella on ollut nyt jonkin aikaa hyvin hiljaista kisojen ja uuden ulkoasun teon takia. Suuret kiitokset Annalle  hienosta ulkoasusta!

Olemme olleet Sabun kanssa nyt muutamissa kisoissa Harjussa, Vipeellä ja Kotkassa, sekä tietenkin oman tallin 1 -ja 2-tason kilpailuissa. Kisat ovat sujuneet mukavasti, ilman suurempia kommelluksia. Olimme myös Oskun estevalkassa muutama viikko sitten, sieltä sain  paljon vinkkejä esteiden välissä tehtäviin ratkaisuihin ja tekniikkaan.(videoon pääset tästä). 
      
 Koulupuolellakin ollaan Sabun kanssa treenattu ahkerasti ja tulostakin  rupee jossain vaiheessa toivottavasti näkymäänkin.. Hitsi, meinasin ihan unohtaa! Olen itseasiassa mennyt yhdellä toisellakin hevosella raijalla, mutta valitettavasti en tule sillä kisaamaan, mutta kokemusta ainakin tuli ja paljon! Viimeisimmissä estekisoissa, missä olen mennyt, menin Sabun kanssa mun ensimmäisen kokonaisen 110cm radan. (Olin jo kerran mennyt uusinnassa 110cm). Täytyy sanoa että tuo rata on yks mein parhaista radoista kotona tähän asti! 
Olin mennyt jo ennen 110cm metrin radan, josta meille tuli 8vp ja oltiin aika viimeisiä, minua ärsytti todella paljon omat mokani metrissä, joten metrikymppiin lähdin hakemaan vain siistin ja varman radan. Ykköselle tuli hyvä hyppy, mutta kakkoselle tulimme vähän turhan lujaa, jonka takia lähdimme hyppyyn aika kaukaa. Kolmoselle ja neloselle tuli hyvät hypyt, vaikka olisin voinut ratsastaa neloselle vähän keskemmälle. Trippelille tuli ehkä koko radan parhaat hypyt, mutta kutoselle en nähnyt ollenkaan paikkaa joten lähdimme tosi kaukaa hyppyyn ja siitä tulikin, no vähän mielenkiintoisen näköinen. Onneksi heppa pelasti ! :D Huonomman hypyn takia seiskalle tuli pienenpieni kosketus puomiin, mutta se ei tippunut. Perusradan viimeiselle esteelle tuli myös hyvä hyppy. 

Uusinnassa en lähtenyt ratsastamaan aikaa vain jatkoin samanlaista ratsastusta kuin perusradallakin ja se kannatti, koska tuloksena oli 0-0vp sekä ekat ei sijoittuneet sekunnin erolla.  
Kävin vielä maastossa kävelemässä loppukäynnit, jonka jälkeen hoidin Sabun sekä kylmäsin jalat kunnolla ja lopuksi laitoin vielä linimentin. Olen muuten havainnut todella hyväksi W-kaksiteho linimentin, jota olen käyttänyt Sabulla. Se poistaa todellatehokkaasti nesteet jaloista!

Ostin myös tälläisen huovan Sabulle, yhdeltä
tallikaveriltani!Täytyy kyllä vielä myöntää että olen ollut todella onnekas saadessani noin mahtavan hevosen, jolla kisata ja valmentautua säännöllisesti!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!