21 lokakuuta 2015

Hello, again..

Ihan alkuun pahoittelen pitkää postaustaukoa, mutta lukio ja ratsastus on nyt vienyt ajastani enemmän kuin koskaan, mikä on sinäänsä hyvä asia kaikelta muulta kannalta paitsi blogia ajatellen. Ratsastuksessa on tapahtunut uusia tuulia ja tulee lähiaikoina tapahtumaakin, mutta niistä kerron blogissa / netissä vasta kun kaikki on varmaa. Mutta nyt tuntipostaukseen!

Menimme tänän valkassa 7 esteen rataa korkeutena 60-75cm. Lamoca oli aluksi todella hidas mutta radalla se syttyi ja laukkaa oli mukavampi ratsastaa.Alkuverkassa tehtiin ravi käynti siirtymisiä pääty-ympyröillä, jonka jälkeen laukka-ravi siirtymisiä pitkillä sivuilla tarkoitksena oli aina ottaa käyntiä ja ravia 3-4 askelta jonka jälkeen nostaa uudelleen ravi / laukka. Saimme Lamocan kanssa laukka tehtävän paremmin kuin ravi-käynti koska tässä tehtävässä Lamoca tuli terävämmäksi, ja alkoi käyttämään ehkä jotenkin takajalkojaan.
     Tulimme kapean ristikon pari kertaa ravissa jonka jälkeen tulimme sen pystynä laukassa. Ravihypyt menivät todella penkin alle... Ensinnäkin tulimme liian hitaasti, jonka jälkeen Lamoca suunillee ravasi ristikon yli. Ei kehuttavaa sanoisin :D Laukassa onneksi paikka ja hyppy olivat hyvät. Tulimme tämän jälkeen Linjan jossa oli ensin pysty-okseri sarja (2 laukkaa) jonka jälkeen 4 laukkaa ja laine. Tälle linjalle meille ei tullut kertaakaan huonoa hyppyä, ja paikatkin saatiin osumaan kohdalleen! Huomaan Etta meillä on tullut kehitystä siinä suhteessa, Etta linjat/sarjat suhuvat nykyäân ilman suurempia ongelmia, kun taas ennen sarjat erityisesti olivat meille todella hankalia.
      Seuraavana oli rata; ensin kapea pysty, linja, okseri, portti ja kapea pysty. Hypyt menivät okseria lukuunottamatta hyvin, ja loppuverkkasin tyytyväisenä rataan ja tuntiinkin. Lamoca jatkoi tunnille joten raahasin muiden kanssa esteet takaisin paikalleen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!