02 syyskuuta 2015

Karmenalla hyppyjä + 45min käyntiä Lamocalla

Tää postaus on ollu luonnoksena jo _todella_kauan, koska en ole vain ehtinyt viimeistellä sitä ja julkaista... Mutta siis hyppäsin kesällä Karmenalla itsenäisesti vuokrauksen aikana, kun Lamocalla oli jalat paketissa. Karmena yllätti mut todella positiivisesti ja hyppäsin vähän isompia kuin olin aluksi suunnitellut. En mennyt kuin 45 minuuttia, jonka jälkeen kävelin sen kanssa reilut 15min, koska hyppäsin kumminkin sen verran korkeampia kuin Karmenalla (ainakaan itse) olen hypännyt, joten halusin ottaa varman päälle että jalat pysyvät kunnossa!!

Alkukäyntien jälkeen otin rentoa ravia molempiin suuntiin ja tein isoja ympyröitä. Karmena oli tässä vaiheessa aika tukki, -ei taipunut oikein mihinkään suuntaan. Mutta vertyi mitä enemmän ympyröitä tein. Otin muutamat laukannostot jonka jälkeen tulin pariin kertaa kavalettitolpilla olevan puomin. (n.20-30cm) molempiin suuntiin jonka jälkeen pidin välikäynnit.


Tulin sitten vasemmassa kieroksessa ravi ristikon siten, että käänsin joka toinen kerta loivasti vasemmalle ja joka toinen oikealle. Kun olin ottanut muutamat ravihypyt tulin saman 2 kertaan laukassa, jonka jälkeen pidin taas tauon.
Tämän jälkeen vuorossa oli ristikko- vesimatto- sarja. Karmena alkoi jo heräilemään ja rupesi tuntumaan koko ajan paremmalta.




Tulin vielä ampparin ja lankun jonka jälkeen suhteutetun linjan tulin sen ensin pienempänä jonka jälkeen nostettiin niit vähän ja tulin vielä kerran isona. Viimeisenä tulin vielä amppari-muuri "linjan" jonka jälkeen lopetimme tyytyväisenä ja loppuverkkasin Karmen.






Sitten vähän isompana







Ennen Karmenaa olin ratsastanut Lamocalla käyntiä n.45min, Koska sillä ei voinut ravata epäpuhtauden vuoksi. Menin ensin 20 minuuttia aivan pitkin ohjin, jonka jälkeen tein isoja pääty-ympyröitä ja pitkillä sivuilla väistöjä molempiin suuntiin. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!