08 syyskuuta 2015

Harjoitusestekisat

Viimeviikon Sunnuntaina oli Hubsilla estekisat joissa menin 80cm arvostelulla 367.1. Alunperin olin ilmoittautunut menemään myös 90cm, mutta koska olisin ollut ainoana siinä luokassa, niin se ei valitettavasti toteutunut.


 Verkassa Lamoca tuntui vähän tahmealta, mutta se heräsi kun otin parikertaa ristikolla ravihypyn. Odotin että vaihtaisimme suuntaa ja pystyn ja sitten okserin ja vielä kerran ne molemmat peräkkäin. Verkkasuunnan vaihtuessa otin vielä yhdet hypyt pystylle ja okserille jonka jälkeen kävelin  ja kertasin radan muutamaan kertaan.


Luokkana meillä oli siis tuo tuttu ja turvallinen 80cm, joten hain puhdasta rataa ja hyvää fiilistä. Ajatuksena oli siis mennä hyvä siisti rata, aikaa en niinkään ratsastanut. Ykköselle tuli hyvä hyppy ja kakkosellekkin ihan hyvä, vaikka tulimmekin pikkuisen juureen. Sarjalle tuli ehkä koko radan onnistunein lähestyminen ja hypyt! (Ennen sarjahan oli meille tosi vaikea..) neloselle eli pystylle tulu myös ok hyppy. Linjalle (5&6) tuli muuten hyvä , mutta en tullut 6:sta aivan suoraan ja käänsin liian aikaisin että muuri tuli melkein yllätyksenä ja sille tuli huono tie. Vielä viimeiselle perusradan esteelle tuli hyvä hyppy ja lähestyminen.Uusinnassa ensimmäinen oli muuri, ja tällä kertaa sille tuli hyvä lähestyminen. Seuraavana oli perusradan 2 eli punainen pysty, joka tuli vähän pohjaan mutta onneksi ei tippunut. Sarjalle tuli taas hyvät hypyt ja sen jälkeiselle pystyllekkin parempi kuin ekalla kieroksella. Vielä pitkä kaarre ja viimeinen este onnistuivat hyvin ja radan jälkeen olinki todella tyytyväinen!! Luovutin Lamocan suoraan Johannan verryteltäväksi ja jäin itse seuraamaan loppujen ratoja. Kun luokkamme oli loppunut kuulutettiin minut vielä palkintojen jakoon joten kävin lainaamassa Lamocaa, jotta pääsisin sinne. Olin rataan todella tyytyväinen ja ensi kerralla tähtäimessä olisi toivottavasti se 90cm, jotta saisimme sen ei niin hyvän tuntsari radan alta pois...
Hoidettin Lamoca vielä Johannan kanssa pois ja kylmättiin jalat, jonka jälkeen lähdin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!