24 heinäkuuta 2015

Mitä odotan leiriltä?

Nyt alkaiski pikkuhiljaa olla aika virittäytä leiritunnelmaan sillä eihän mun leirin alkuunkaan ole kuin 3 päivää! Olen siis menossa Päivölän Ratsutilan 10 leirille (vanha tuttu paikka :D) ja tänäkin vuonna olis luvassa ns. "seikkailuleiri" joten odotukset ovat korkealla!

Jos vaikka aloitetaan näistä heppatoiveista niin hoitsukseni haluaisin mielelläään Prinssin (joka mulla oli siis viimevuonakin) ja tunneille mulle on oikeestaan ihansama kellä meen mut hypätä ainaki haluaisin prinssil ja gaefal, tosin Ofeliaakin ois kiva kokeilla mutta muuten on aivan sama :D 
tässä nyt esimerkki toiveista:

koulutunti; Prins, Frami, Fleygur
Estetunti: Prins, Ofelia, Gaefa
Maasto(t): Gaefa, Pokkis, Hlökk oikeestaa ihansama
leikkitunti: Prins, Gaefa, tai joku hyvin vauhikas :D

Ja noista tunneista sen verran et ollaan leiriporukan kanssa kuultu huhuja että meillä olis yömaasto, joten sitä ootan aika paljon, koska voin vain kuvitella mein porukan juttujen laadun siellä koska jo päivisin se menee välillä todella oudoksi. Uittamaankin olis kiva päästä sekä ilmansatulaa hyppäämistä ois kiva kokeilla issikoillaki !!

Ja ennenkaikkea ootan hauskanpitoa & uimaaki ois iha jees päästä! Tää leiri jääkin mein viimeseks leiriks joten olemme kaikki päättäneet tehdä tästä leiristä niin hyvän kuin pystymme & aijomme ottaa mahdollisimman paljon kuvamateriaalia :) ja ainiin! Tänä vuonna päätettiin tehdä bloggaaja porukalla MyDay jostain päivästä!

Leirin jälkeen suuntaankin suoraan Hubsille ja käyn siellä ratsastamassa Lamocan ja Lauantai aamulla ois lähtö Lahteen!! Lahesta en kirjota mitään tänne joten leiri+kisapostaus tulee myöhemmin sitä seuraavalla viikolla :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!