27 kesäkuuta 2015

-Tapahtumarikas Pyöräilyretki-
Tänään alkoi Lamocalla (ja tallin muilla hevosilla) ansaittu ja kauan odotettu kesäloma! Tunnit loppuivat kello 15.00 ja lähdimme hakemaan Kaislan ja johannan kanssa pyöriämme, sillä emme todellakaan aikoneet kävellä reilua 10km muiden perässä... :D Olimme juuri hakemassa pyöriämme ulkoa kun alkoi aivan HIRVEÄ kaatosade joten juoksimme pyörien kanssa maneesiin ja etsimme itsellemme jotakin millä voisimme "suojautua" sateelta. Ensin kiedoimme ympärillemme pyyhkeitä mutta koska tallinpitäjä+ muut eivät pitäneet asiaa fiksuna saimme onneksi lainata sadetakkeja-..

Odotellessamme muita tuli ukkoskuuro todella lähelle ja näimme salamankin joka osui aika lähelle, joten aloimme jo miettiä onko järkevää lähteä ollenkaan pyötällä mutta (onneksi) meille sanottiin että ei ole mitään järkeä kävellä.
No eihän siinä mikään muu auttanut kuin lähteä pyöräilemään hevosten perässä.. Huomasimme pian että asia ei ollut niin helppoa kuin olimme luulleet sillä olimme aina kun hepat lähtivät raviin ainakin sen 50m jäljessä ja polulla polkeminen oli todella hankalaa.( onneksi meillä oli sentään pyörät) Kerkesimme jopa eksyä yhdessä vaiheessa kun aattelimme oikaista kevyenliikenteenväylää pitkin josta saavuimme johonkin automuseoon vaikka meille oltiin neuvottu kääntyä ensimmäisestä risteyksestä oikealle, mutta olimme vahingossa kääntyneet vasemmalle... Noh ei siinä mitään onneksi löysimme muut ja matka jatkui.
kuvituskuva

Seuraava kommellus oli kun ratsastajat päättivät laukata ylämäen, (vastustimme asiaa äännekäästi...)  Meillä ei ollut mitään mahdollisuuksia pysä heidän perässään, koska ylämäessä oleva hiekka luisti renkaan alla ja emme nähneet eteen sateenvuoksi, olimme 200m ratsastajista jäljessä ja yritäppä sitten saada laukkaavia hevosia kiinni.. Kaiken lisäksi meillä ei ollut mitään aavistusta mihin he olivat menneet mutta onneksi näimme heidöt kaukana juuri ennen kuin he katosivat mutkan taakse. No onneksi he siirtyivät raviin joten saimme heidät lopulta kiinni.
kuvituskuva
Kun olimme vihdoin perillä syliimme kasattiin hevosten suitsia ja minä sain yhden satulankin, joten minun osaltani ei kuvaamisesta tullut mitään... Onneksi Johannalla oli vapaat kädet joten hän sai otettua kuvia+ videoita joten saimme molemmat vähän kuvamateriaalikin blogiin. ( tämän vuoksi olimme pyörräilleet reilut 10km) Eli kaikki kuvat ovat siis Johannan ottamia jos ei toisin mainita :)
c) Viivi V

c) Viivi V

c) Viivi V


Lamoca oli aivan onnessaan kun pääsi laitumelle ja kirmaili siellä kavereidensa kanssa pukitellen ja temppuillen, kiinnitimme Johannan kanssa huomiota siihen, että Lamoca ystävystyi melkein heti Marvan kanssa, ja he siinä sitten yhdessä nauttivatkin lomastaan.

Lamocakin on näköjään balettitanssija :D jalkahan on ojennettu loppuun asti. .DD


c) Johanna S

L&MMeitä odotti vielä pitkä paluumatka takaisin tallille, ja tällä kertaa meillä ei ollut ketään joka olisi ollut johtamassa meitä oikeaan osoitteeseen joten jäimme ihan oman onnemme nojaan.. :D Onneksi parin vastoinkäymisen ja väärän suunnan jälkeen pääsimme takaisin tuttuun ja turvalliseen tallin pihaan märkinä mutta iloisina :D Ja tulipahan pyöräiltyä reilut 20km kuvien+ Lamocan takia! en kyllä tiedä miten selviän 2 viikkoa ilman Lamocaa, mutta onneksi ei sentään tarvitse olla ratsastamatta! Ja 2 viikon päästä minullahan on Lamocan vuokraus ja sen jälkeen 1 viikon päästä Päivölän leiri.


2 kommenttia:

kiitos kommentistasi!